Het gebruik van osmose-water

Een onderschatte factor bij glasbewassing is de hardheid van het water. Kraanwater varieert sterk in hardheid, kalk en zuurgraad, vandaar dat wij enkel gebruik maken van osmose-water, om enkel de beste kwaliteit glasbewassing aan u te leveren. Osmosewater is water waarin geen mineralen en zouten meer aanwezig zijn en bezit een sterk reinigend vermogen. Osmosewater gaat een verbinding aan met het aanwezige vuil en zal dit uit de poriën van uw ramen verwijderen.  

Tot op grote hoogte

Door gebruik van de nieuwste materialen krijgen wij uw glazen schoon t/m de 6e verdieping (ca. 20 meter), zonder dat hier dure hoogwerkers en stellages aan te pas komen. De behandeling wordt uitgevoerd vanaf de begane grond, toegang tot uw woning is dus niet noodzakelijk. 

Kozijnen worden als vanzelfsprekend direct meegenomen in de glasbewassing.


TNDB in acite: glasbewassing 3e etage woonhuis

TNDB in acite: glasbewassing 3e etage woonhuis

Kwaliteitsgarantie

Alle diensten van TNDB kennen zogeheten kwaliteitsgarantie. De ervaring leert dat in 95 procent van de gevallen de ramen na de eerste behandelingen weer als nieuw zijn. Omdat osmosewater na de behandeling verder gaat met het reinigingsproces, kan het in 5 procent van de gevallen zijn dat het vuil uit poriën getrokken dient te worden door het osmose-water, waardoor de ramen niet volledig schoon lijken. We streven naar 100% tevredenheid. Daarom keren we bij onverhoopt minder resultaat terug om de behandeling opnieuw uit te voeren. Na twee behandelingen is het resultaat 100 procent onomstreden en zijn de ramen schoner in vergelijking met de traditionele glasbewassing.

Direct overig houtwerk meenemen?

Bij glasbewassing bieden wij altijd aan om voor een meerprijs uw andere houtwerk mee te nemen. Denk hierbij aan boeidelen, een houten bijgebouw en/of veranda's. Brengt u voor meer informatie eens een bezoek aan onze pagina over externe reiniging.

Voor een vrijblijvende offerte nodigen wij u graag uit het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook hiervoor geldt dat er interessante kortingen te geven zijn bij meer te behandelen woningen. De prijzen voor VVE’s en  overige objecten (bedrijfspanden, vrijstaande villa’s, hotels, benzinestations)  zijn op aanvraag.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Naam *
Naam
Algemene voorwaarden *