Verhuur, verbouwing of verhuizing

Of het nu gaat om een sterfgeval, de beëindiging van een huurcontract of het middels een verbouwing realiseren van uw droomhuis: het prepareren van een woning of bedrijfsruimte is een arbeidsintensieve taak. Niet zelden betreft de reden van ontruiming en voorbereiding een emotionele gebeurtenis, zoals een sterfgeval of scheiding. In dergelijke situaties is het prettig om ontzorgd te worden. Terug naar de Basis biedt ondersteuning waar nodig en neemt dit traject uit handen. 

Uw spullen, onze zorg

Wat u gedaan wilt hebben, voeren wij uit. Betreft de wens een ontruiming, leveren wij de woning leeg op. De (dierbare) spullen die behouden moeten worden, worden zorgvuldig verpakt en opgeslagen. Bruikbare spullen die geen toekomst meer hebben in uw bezit, krijgen een tweede leven geboden bij mensen die deze 'oude' spullen een tweede leven kunnen bieden. Ook het verhuur-klaar maken van uw woning of bedrijfsruimte is bij ons in goede handen. We leveren de ruimte naar wens (gemeubileerd) of casco op en kunnen indien gewenst ook de sleutelafhandeling voor u uit handen nemen. 

Op maat

De redenen voor ontruimingen en voorbereidingen lopen sterk omheen, net als de inhoudelijke wensen die hierbij komen kijken. Het geven van een prijsindicatie is dan ook moeilijk. Middels onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

 

Naam *
Naam
Algemene voorwaarden *