Onderhoud is noodzaak!

Het houtwerk aan uw woning verdient aandacht. Onze behandelingen zorgen er niet alleen voor dat uw houtwerk langer mee gaat, maar bovendien dat uw woning er weer als nieuw uitziet! Houten boeidelen, kozijnen, dakkapellen en veranda's: onderhoud is vaak arbeidsintensief en in veel gevallen lastig uit te voeren.

Met onze materialen kunnen wij reiniging van uw exterieur vanaf de begane grond uitvoeren. Bovendien maken we gebruik van zogeheten osmose-water: water waarin geen mineralen en zouten meer aanwezig zijn. Een van de kenmerken is de sterk reinigende werking van het water. Bovendien zorgt het goed voor uw houtwerk: het tast de kwaliteit van het hout en het schilderwerk niet aan en zorgt daarmee voor een optimale levensduur! 

De investering in reiniging van uw houtwerk verdient u bovendien snel weer terug.

De ervaring leert dat schilderwerk meerdere jaren uitgesteld kan worden! 

Combinatie met glasbewassing

Naast uw houtwerk ook direct uw ramen laten reinigen? Voor een kleine meerprijs maken we ook de raampartijen graag voor schoon. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie!

Gegarandeerd schoon

Met onze behandeling streven we naar 100% tevredenheid. We zullen er dan ook alles aan doen om uw houtwerk volledig schoon te krijgen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat het houtwerk niet volledig gereinigd is, dan komen we vanzelfsprekend opnieuw bij u langs.

Tot op grote hoogte

Met onze uitrusting kunnen wij tot op grote hoogte onze werkzaamheden uitvoeren, zonder dat hierbij een hoogwerker of steiger benodigd is. Alle reinigingswerkzaamheden tot wel 20 meter hoog (6e verdieping) kunnen vanaf de grond worden uitgevoerd. 

 Naast reiniging van het houtwerk, is ook de reiniging van natuurgevelplaat bij ons in goede handen

 Naast reiniging van het houtwerk, is ook de reiniging van natuurgevelplaat bij ons in goede handen

Duurzame aanpak

Met ons hoogwaardige osmose-systeem krijgen we uw woning schoon zonder schadelijke stoffen, toevoegingen en schoonmaakmiddelen. De behandeling is dan ook vriendelijk voor mens, dier en milieu. Door gebruik van osmose-water krijgen we uw houtwerk volledig schoon. Eén van de kenmerken van osmose-water is dat het onzichtbaar opdroogt (u zult dus na behandeling geen strepen, druppels en kalkaanslag tegenkomen). Bovendien maken wij geen gebruik van een hogedrukspuit of anderszins materialen die uw schilderwerk aan zullen tasten. 

Prijsopgave

Voor een vrijblijvende offerte, nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. Mogelijk vragen wij u om een foto van het te reinigen object om een goede indicatie af te kunnen geven.

Naam *
Naam
Algemene voorwaarden *